Adviseur Integriteitskwesties

Naast het verzorgen van opleidingen en trainingen ben ik adviseur rond kwesties die emotioneel of qua afbreukrisico gevoelig liggen. In die rol begeleid ik organisaties in het zelfstandig verrichten van onderzoeken of het onderzoek wordt door mij verricht in aanwezigheid van een representant van die organisatie. Het doel? De kennis en vaardigheden overdragen waardoor de organisatie zelfredzaam wordt als het gaat om het verrichten van intern onderzoek. De werkwijze is conform de actuele jurisprudentie en de wet- en (eigen) regelgeving.

Maatwerk

Mijn visie is dat je kennis moet willen delen met anderen. Door kennisoverdracht worden organisaties geholpen en in staat gesteld om interne onderzoeken zelf uit te voeren die men noodzakelijk acht. De ondersteuning die ik bied, zal maatwerk zijn aangezien geen kwestie gelijk is. Door de theorie toepasbaar te maken in de praktijk, levert het de organisatie een hoge mate van zelfredzaamheid op. Dat spaart niet alleen veel geld uit, maar geeft ook veel voldoening. De wetgeving biedt vele mogelijkheden. Wat houdt u tegen?

  • Persoonlijk advies

    Als u advies / ondersteuning wilt ontvangen, kom ik graag bij u langs

  • Vertrouwelijk

    Indien gewenst, zal ik een geheimhoudingsverklaring met u ondertekenen

  • Vrijblijvend

    Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend